DE NASHI HAARPRODUCTEN BIEDEN MEER DAN JE DENKT

VERWEN JE KLANTEN MET DE KRACHT VAN NATUURLIJKE ARGANOLIE

De Nashi haarproducten bevatten natuurlijke argan olie en dat was een heel bewuste keuze van de Italiaanse fabrikant. Natuurlijke argan olie vormt immers een ware weldaad voor het haar.

De verschillende bestanddelen van argan olie herstellen beschadigd haar, zijn zeer effectief in de strijd tegen droog of pluizig haar en geven zelfs de dofste haren een ongeëvenaarde glans. Ook een gezonde hoofdhuid ligt aan de basis van gezonde en stralende haardos en ook voor de verzorging van een droge en gevoelige hoofdhuid zijn haarproducten op basis van argan olie uitermate geschikt.

De Nashi haarproducten op basis van argan olie garanderen dus mooi en gezond haar. Dat de Nashi producten die belofte waarmaken, zal je trouwens zelf vaststellen tijdens de behandeling. Je zal namelijk tot 3 keer toe een duidelijk cosmetisch effect en een opvallende glans waarnemen: tijdens de verzorging, tijdens de ontwarring en tijdens de brushing.

WIL JE HET GLANSEFFECT VAN DE NASHI HAARPRODUCTEN ZELF ERVAREN?

De Nashi haarproducten exclusief in jouw kapperszaak verkrijgbaar!

Nashi kiest er bewust voor om haar producten exclusief te verdelen per regio. Je zal deze haarverzorgingsproducten daarom niet terugvinden bij je plaatselijke kappersgroothandel. Meer nog, klanten zullen in jouw regio deze topproducten ook enkel in jouw kapsalon kunnen aankopen!

WACHT NIET TE LANG ALS JE JE KLANTEN IETS EXCLUSIEF WIL AANBIEDEN!

Een compact productgamma

Voor een complete haarverzorging heb je met Nashi slechts 5 verschillende producten nodig en dat is bijzonder praktisch. Je hoeft namelijk geen ruime en dure voorraad in te slaan, op te bergen en te controleren op vervaldata.

Ook voor de klant biedt het beperkte haarverzorgingsgamma een duidelijk overzicht en een interessante investering, wat jou ongetwijfeld een vlottere verkoop zal opleveren.

Voor een complete verzorging en een verkwikkende haarsensatie heb je enkel deze Nashi producten nodig:

• Shampoo
• Conditioner
• Haarmasker
• Leave-in verzorging
• Argan olie

Wij maken je salonmarketing eens zo gemakkelijk!

Je spendeert ongetwijfeld heel wat kostbare tijd aan de voorstelling van je kapperszaak en de haarproducten die je verkoopt. Voor je Nashi haarproducten wordt marketing binnenkort een heel pak eenvoudiger. Nashi ondersteunt je namelijk bij je gehele salonmarketing!

We leveren je onder meer volgende zaken kant-en-klaar aan:
• Etalagebanners
• Displays
• Periodieke productpromoties
• Maandelijkse Facebook posts
• E-mail template voor je digitale nieuwsbrief

We denken dus niet alleen aan een duidelijke productvoorstelling via de inrichting van je kapsalon, maar leveren ook duidelijke en commercieel aantrekkelijke productinformatie aan die je in 1 klik kan overnemen in je eigen marketingkanalen. Handig, hé?

GRAAG WAT EXTRA UITLEG?

BEL ONS VOOR MEER INFO

T. 015 42 00 85

BEZOEK DE OFFICIËLE NASHI WEBSITE