DE ORRO HAARPRODUCTEN BIEDEN MEER DAN JE DENKT

Een exclusieve Cosmeticalijn voor haarverzorging

Venetië, een stad van kunst, schoonheid en schoonheidsleer. Een stad in het licht, duizend keer gebroken en weerspiegelt door de talloze golven van de grachten, laat de gevels van de paleizen schijnen. Een stad waar het water zachtjes tegen de huizen nestelt en de geur van glans en ruimte, van de grote wereld, je een moment laat pauzeren en genieten van de langdurige pracht.

Geïnspireerd door een van de mooiste steden van de wereld, wordt een on-opvolg-baar product ontwikkeld, dat u fascineert en waar u verliefd op wordt. Speciaal ontwikkeld voor alle haartypen, voor uw individuele schoonheid. De ORRO haarproducten bevatten natuurlijke argan olie en dat was een heel bewuste keuze van de Italiaanse fabrikant. Natuurlijke argan olie vormt immers een ware weldaad voor het haar.

Argan Spinosa Kernel Olie is een extract van het Argan Spinosa fruit dat aan een boom groeit en exclusief te vinden is in Marokko
Het vergt zwaar handwerk om deze olie te verkrijgen, daarom is deze Argan Olie zo waardevol voor de verzorging van de haren
De Olie stimuleert, vormt en versterkt alle cel-functies en haarcellen. De kwaliteit hoge omega vette zuren van Argan Olie voedt en revitaliseert het haar van wortel tot punt.

De verschillende bestanddelen van argan olie herstellen beschadigd haar, zijn zeer effectief in de strijd tegen droog of pluizig haar en geven zelfs de dofste haren een ongeëvenaarde glans. Ook een gezonde hoofdhuid ligt aan de basis van gezonde en stralende haardos en ook voor de verzorging van een droge en gevoelige hoofdhuid zijn haarproducten op basis van argan olie uitermate geschikt.

De ORRO haarproducten op basis van argan olie garanderen dus mooi en gezond haar. Dat de ORRO producten die belofte waarmaken, zal je trouwens zelf vaststellen tijdens de behandeling. Je zal namelijk tot 3 keer toe een duidelijk cosmetisch effect en een opvallende glans waarnemen: tijdens de verzorging, tijdens de ontwarring en tijdens de brushing.

WIL JE HET GLANSEFFECT VAN DE ORRO HAARPRODUCTEN ZELF ERVAREN?

De ORRO haarproducten exclusief in jouw kapperszaak verkrijgbaar!

Orro kiest er bewust voor om haar producten exclusief te verdelen per regio. Je zal deze haarverzorgingsproducten daarom niet terugvinden bij je plaatselijke kappersgroothandel. Meer nog, klanten zullen in jouw regio deze topproducten ook enkel in jouw kapsalon kunnen aankopen!

WACHT NIET TE LANG ALS JE JE KLANTEN IETS EXCLUSIEF WIL AANBIEDEN!

Een compact productgamma

Voor een complete haarverzorging heb je met ORRO slechts 5 verschillende producten nodig en dat is bijzonder praktisch. Je hoeft namelijk geen ruime en dure voorraad in te slaan, op te bergen en te controleren op vervaldata.

Ook voor de klant biedt het beperkte haarverzorgingsgamma een duidelijk overzicht en een interessante investering, wat jou ongetwijfeld een vlottere verkoop zal opleveren.

Voor een complete verzorging en een verkwikkende haarsensatie heb je enkel deze ORRO producten nodig:

• Shampoo
• Conditioner
• Haarmasker
• Leave-in verzorging
• Argan olie

Wij maken je salonmarketing eens zo gemakkelijk!

Je spendeert ongetwijfeld heel wat kostbare tijd aan de voorstelling van je kapperszaak en de haarproducten die je verkoopt. Voor je ORRO haarproducten wordt marketing binnenkort een heel pak eenvoudiger. ORRO ondersteunt je namelijk bij je gehele salonmarketing!

We leveren je onder meer volgende zaken kant-en-klaar aan:
• Etalagebanners
• Displays
• Periodieke productpromoties
• Maandelijkse Facebook posts
• E-mail template voor je digitale nieuwsbrief

We denken dus niet alleen aan een duidelijke productvoorstelling via de inrichting van je kapsalon, maar leveren ook duidelijke en commercieel aantrekkelijke productinformatie aan die je in 1 klik kan overnemen in je eigen marketingkanalen. Handig, hé?

GRAAG WAT EXTRA UITLEG?

BEL ONS VOOR MEER INFO

T. 015 42 00 85

BEZOEK DE OFFICIËLE ORRO WEBSITE