[rev_slider_vc alias=”home-slider”]

SERVICES

STIPTE LEVERINGEN

Afspraken zijn er om na te komen, daarom doen we er bij Intercosmo alles aan om je producten op tijd geleverd te krijgen. Jullie zorgen voor jullie klanten, wij zorgen voor de rest.

COMPETITIEVE PRIJZEN

Kwaliteit en flexibiliteit gaan bij ons hand in hand. Maar ook de prijs is een belangrijk facet. Vraag gerust een offerte op en ontdek onze competitieve prijzen.

DESKUNDIG ADVIES

Wil je deskundig advies van onze professionals of wil je graag dat we een vrijblijvende demonstratie komen geven in je zaak? We laten je graag kennis maken met al onze producten.

ONZE JARENLANGE ERVARING EN ONBERISPELIJKE REPUTATIE ZORGEN VOOR EEN AANGENAME SAMENWERKING

JAAR ERVARING

OVER ONS

JE KAPPERSPRODUCTEN BIJ INTERCOSMO BESTELLEN HEEFT ZO ZIJN VOORDELEN

Waarom je kappersproducten bij Intercosmo aankopen?

Al meer dan 30 jaar levert Intercosmo kwalitatieve Europese kappersproducten aan kapperszaken. Dankzij die jarenlange ervaring en onze onberispelijke reputatie hoef je er niet aan te twijfelen dat je bij een betrouwbare leverancier bent aanbeland.

We leveren bovendien niet enkel kwalitatieve producten voor haarverzorging, maar ook materialen voor de inrichting van je kapsalon en ook klein kappersmateriaal zoals haardrogers, haarborstels en zo meer. 1 adres dus voor alles wat je nodig hebt!

Dat kwaliteit en flexibiliteit bij Intercosmo hand in hand gaan merk je ook aan onze service. Je mag je verwachten aan stipte leveringen, competitieve prijzen en deskundig advies en als je dat wil komen we onze kappersproducten zelfs in jouw kapperszaak demonstreren. Vraag gerust zo’n vrijblijvende demonstratie aan om persoonlijk kennis te maken en onze producten zelf uit te testen. Je hebt niets te verliezen, toch?

Ken je onze ORRO haarproducten al?

De exclusieve ORRO haarverzorgingslijn op basis van arganolie combineert talloze praktische voordelen die zowel jou als kapper als de klant aangenaam zullen verrassen. Behalve een ultieme glans en optimale haarverzorging is ook de compacte lijn een echte troef. Je hebt namelijk maar 5 ORRO Argan producten nodig om triple glans en een deugddoende haarverzorging te garanderen.

Klik hier om het ORRO haarproducten gamma te ontdekken en een vrijblijvende salondemonstratie aan te vragen.

Klinkt interessant?

Wil je graag wat meer informatie over Intercosmo, onze service en onze kappersproducten ontvangen? Neem vandaag nog contact met ons op en laat je verrassen!

images

Haarverzorging

Wij leveren al uw kwalitatieve haarverzorging producten. Geef uw klanten de haarverzorging die ze verdienen!

kapsalon

Inrichting kapsalon

Wil je je kapsalon inrichten? Wij helpen je graag verder. Vraag gerust meer informatie ivm onze collecties

haardroger

Kappersmateriaal

Uiteraard kan je ook op ons beroep doen om al je klein kappersmateriaal te leveren.

ONZE ORRO-PRODUCTEN

OP BASIS VAN ARGAN OLIE

De exclusieve ORRO haarverzorgingslijn op basis van arganolie combineert talloze praktische voordelen die zowel jou als kapper als de klant aangenaam zullen verrassen. Behalve een ultieme glans en optimale haarverzorging is ook de compacte lijn een echte troef. Je hebt namelijk maar 5 ORRO Argan producten nodig om triple glans en een deugddoende haarverzorging te garanderen.

Meer info: hier!

NIEUWSBERICHTEN

Wist je dat…

By Christophe in Nieuws

Nashi argan producten De flacon is gemaakt van 100% recycable materiaal De doos, displays, brochures en andere componenten (waar mogelijk) zijn gemaakt van recycled materiaal Selectie van biologisch afbreekbare grondstoffen, niet petroleum-houdend 100% energie van natuurlijke bronnen zoals wind, zon en water

read more

De ORRO haarproducten bieden meer dan je denkt!

By admin in Nieuws

Verwen je klanten met de kracht van natuurlijke arganolie De ORRO haarproducten bevatten natuurlijke argan olie en dat was een heel bewuste keuze van de Italiaanse fabrikant. Natuurlijke argan olie vormt immers een ware weldaad voor het haar. De verschillende bestanddelen van argan olie herstellen beschadigd haar, zijn zeer effectief in de strijd tegen droog […]

read more

CONTACT

Antispam
[recaptcha id:captha2]

gegevens

Intercosmo bvba
Hendrik Consciencestraat 18/1
2800 Mechelen

T. 015 42 00 85
F. 015 42 33 54

E. info@intercosmo.be